May 20, 2013

Trick Art Museum

lokasi museum ni dekat i-city shah alam.. nape nak pegi sini?
okay i hate shah alam. haha. tak memasal
sebab tengok gamba member member macam awesome je
so i made a proposal. then approved! miahahaha

semua lukisan kat sini die buat 3D
so it is like.......wow! this is like real!..awesome!. serius awesome!
tak caye kau tanye makjah.

oh saiz gallery ni besaw.. rumah kedai 2 tingkat tuu.
mase kau mule2 masuk tu mesti tewuja tak hengat donia
pastu mcm.... ekelenn sikit nye lukisan....

tapi bile kau da hyper buat macam macam gaya kat setiap lukisan
pastu tak jadi..pastu kene amek lagi..pastu kau kene jadi kaku selama
beberapa minit. mesti kau da xlarat and lenguh lenguh kaki dan tangan
hati kau mesti cakap.. banyak lagi ke lukisan nii? haha.
tulaa tadi belagak sangat.haha

okay here the pictures.


hoyeahh! come to mama!


anyonyonyonyo.. tomei nye penguiin nih. hahaa. buwerkk!


aiyaaaarrkkk!



oopppp! Oooppp! oopppaaaa gangnam style! ceit!



im feeding gwang soo!

jom jom.. meh saye tolong awak keluar dari rumah ni!. hahaha


oh sampai ati dak kecik nih.. mak die pun subahat!.aishh. hee

ohoiii.. hahaha

hamek kau cinderella... basuh baju ni balik.huahuahua


tak sedaq pakai kain.. nak naik gak. mihmihmih

cari bende yang hilang...

okayy kening puan nii kene tebalkan skekk.. barula mcm zati.. eh! ngeeeee


gile power die tolak..

peace yaw!

im an angel

oppss! jatuh makjahh




going to the dark room.. ni real gile kaaann!

ade banyak gambo lagi.. tapi ni la paling best! hahaha..okay sesape macam teruja tengok gamba ni...baik kau cepat cepat pegi sane.. best2! ;D

2 comments:

zaty said...

Syoknya... buat trip la dtg cni nnt. Hahaha.. cm real gila ja suma.

sha usd said...

whoa!! best2!!