May 20, 2013

Trick Art Museum

lokasi museum ni dekat i-city shah alam.. nape nak pegi sini?
okay i hate shah alam. haha. tak memasal
sebab tengok gamba member member macam awesome je
so i made a proposal. then approved! miahahaha

semua lukisan kat sini die buat 3D
so it is like.......wow! this is like real!..awesome!. serius awesome!
tak caye kau tanye makjah.

oh saiz gallery ni besaw.. rumah kedai 2 tingkat tuu.
mase kau mule2 masuk tu mesti tewuja tak hengat donia
pastu mcm.... ekelenn sikit nye lukisan....

tapi bile kau da hyper buat macam macam gaya kat setiap lukisan
pastu tak jadi..pastu kene amek lagi..pastu kau kene jadi kaku selama
beberapa minit. mesti kau da xlarat and lenguh lenguh kaki dan tangan
hati kau mesti cakap.. banyak lagi ke lukisan nii? haha.
tulaa tadi belagak sangat.haha

okay here the pictures.


hoyeahh! come to mama!


anyonyonyonyo.. tomei nye penguiin nih. hahaa. buwerkk!


aiyaaaarrkkk!



oopppp! Oooppp! oopppaaaa gangnam style! ceit!



im feeding gwang soo!

jom jom.. meh saye tolong awak keluar dari rumah ni!. hahaha


oh sampai ati dak kecik nih.. mak die pun subahat!.aishh. hee

ohoiii.. hahaha

hamek kau cinderella... basuh baju ni balik.huahuahua


tak sedaq pakai kain.. nak naik gak. mihmihmih

cari bende yang hilang...

okayy kening puan nii kene tebalkan skekk.. barula mcm zati.. eh! ngeeeee


gile power die tolak..

peace yaw!

im an angel

oppss! jatuh makjahh




going to the dark room.. ni real gile kaaann!

ade banyak gambo lagi.. tapi ni la paling best! hahaha..okay sesape macam teruja tengok gamba ni...baik kau cepat cepat pegi sane.. best2! ;D

May 19, 2013

MUDS


yesterday ikot dak2 ni pegi muds kt um.. tgk dorang lari n lumbe basikal
hmmm.. macam nakk nak larii jugak.. tp kite takpower
pastu kite larik kelaka. oh maluuu! *tutup muke*
nanti mesti kite kene bahan. uhuk! oh malu lagik! *tutup telinga*

tengok dorang larik macam best je..
pastu muke suffer.. pastu kene snap ngn photographer
eh i lah jadi dorang nye photographer semalam.haha
best gile.. snap banyak2. tgk2 700+ pic snap
tapi xtau cantik ke tak.. huuu. tunggu milan uplod




product design & developement (PDD) presentation

PDD ini adalah subjek 4th year for manufacturing student
subjek ni rilek gile. Dr. Radzi who was our lecturer pun chillex jugak
we were assigned to do the project where we have to invent a product
and follow the guideline that we have learned in the lectures

a night before presentation. our group siapkan semua sampai 3 pagi
biase da last minutes kerja. hihi. tapi last2 minit tula dapat idea yang best.hihi
so ade 12 groups. and their product is amazing. huhu

tengokkk tuu.. ramai kan budak laki manufacturing. dak gegirl sket je..

our group. nabek je tade. mane tah die hilang. booolat gile muke kite.. haha

the winner.. their product is evorella (umbrella takpayah pegang tapi pakai mcm beg.. paham x? haha)..yg hani tgh pakai tuu. huhu

our product.. portable travel thermos tak menang pun. beharap untuk meang. tapi tak menang pun.
the end

May 17, 2013

AGD engineering students

ohh this is my last semester at uu aii yeeaaa.. hehe. in shaa allah
it happened 10 May 2013. tak semua engineering students yang joint this event. biase lah budak budak lelaki. satu org tak pegi then the whole gang pun tak pegi. so tak ramai budak lelaki manufacturing yang pergi. but arcians semua pegi! yeaaa seronot sangat! we have picture together while wearing the rare attire.teeheee..

engineering students and arcians
sebenarnye nak berangan macam amek gamba with all of them. hani diri kat tengah2. it is like i have a lot of body guard. since im the only girl.. huu..tapi tak kesampaian. duduk pun jadilah

manufacturing students

dak laki manufacturing sebenarnye ramai gile. tapi secoet je datang

manufacturing girls

;)
 this time i wear half moon shawl. best gile shawl ni.. sbb die senang nak shape kn kt depan. u do nothing.. then dengan sendirinye die jadi bulat je kat depan dan tutup bahagian depan. heee. best! nak beli lagi. tapi ...tapi... shawl ni mcm mahal la pulak. huuu..

with akim

with aiman comel. kene suruh buat peace.. haha

with my red riding shoes. weehuuu..! kain ni panjang sgt.xnampak kasut kiteee.huu

the king and the queen of the night
the end

May 09, 2013

START

huiii selamat sejahtera! sekarang aku nak mengamuk!
dengan diri sendiri. tapi takleh nak watpe pun
sekarang malas gila. keje banyak gila
tapi bila duduk kt meja. satu keje pun tak buat

final dah nak dekat
date report submission pun dah nak dekat
midterm manjang fail
semua pun serba tak kena

tak down pun. cume nak START buat keje tu..
payah gile... kenape ek??

ppc tinggal nak study utk final
eop pun same project da siap, study untuk final jela
advance manu pun same. study utk final
pdd project taksiap lagi. pastu kene bace buku yg tebal gile
cim ni best sket. die kire2. tggl nak stdy final jgk

fyp ni paling berat. sabtu ni kene pg kilang.
malas lah gileeee.. sudahla jauh. kesian kat die lagi. huu
tapi bende ni best senanye.haha. cume nak START buat keje tu...
payah gile... knape ek?



haha. pink.bole tuka2 kaler. itu yg best.haha
japgi nak tuka kaler hijau lak. inikalilah! haha tak memasal
pastu die punye entity bole tuka2. ade org. ade lori.eh banyaklah.haha
seronok. tapi nak START buat keje tu......

okbai

kan best kalau jadi nora danish. takpayah pk semua kerja2 ini...hahaahahhaha

May 06, 2013

its so fluffy im gonna die!!

 

hahahahaha. tajuk tak kene dengan content! takpe.. sebab that sentence comel! hahahaha... disini saya ingin menyeru rakan rakan engineering saya untuk makan malam bersama. saye bukan commitee pun. tapi.... cambest je kalau pegi ramai ramai

saye ingin menyeru rakan rakan engineering saye dari club arc hadir dengan segak, tampan dan jugak comel ke majlis makan malam ni.. terutama sekali.. orang orang yang ade dalam gamba berikut...



for mishta... this is soooooo comel. its so fluffy im gonna die! teringat kat mishta.. sebenanye xtau nape mishta kene bahan "fluffy".. tp ini sgt comel. have fun! hehe

video


Get Toned

mai2 kempih2 kan perut anda. tuan puan boleh pilih mane satu care tuan puan nak ade 5 care tuan puan... kalau mokcik pilih yang no. ompek tuha. cambest je kalau tuan puan takpaham kat gamba.. tuan puan bole cari kt youtube... haaa yg bogorak punyo...

den ado tengok kawan den punyo tab.. die ado application nike training club NTC. best gile. den nak jugak. tapi hmmmmph!.. henpun tak canggih.haha





bilo da nengok yang bogorak punyo. bole lah tuan puan apply kan kt tuan puan punyo perut yang muncit lagi comel tuh.hehe. tadolah bilo duduk nanti. ado nampak 4 lapih perut nye..den ado buek.. aih..mulo2 somput di buek nyo. takpe2.. lamo2 nanti biaso lah.hehe
have fun make a new abs yo tuan puan


video

May 05, 2013

PRU 13

ini pertama kali aku pergi mengundi. terase aku da dewasa. haha
tengah menuggu keputusan. sementara tu bole la nak membebel kat sini.
pusat mengundi aku kat sek. keb. leftenan adnan.
sekolah rendah aku dulu.jumpa ramai yang kenal.
tapi macam.. aku kenal org ni. tapi lupa nama.huhu
sebelum masuk pintu pagar sekolah lagi da kene beratur panjang.



selesai sudah tanggungjawab ku. tinggal tggu keputusan je di saat ini.
bila dah balik rumah. kene undi lagi kt rumah ni
dak jiha dok main berlakon. oh ye dak jiha memang suka main belakon2
tapi bila kiteorang taklayan die bising, terpaksa la layan
konon2.. die jadi pegawai spr. kiteorg pulak jadi pengundi
kenelah undi sampai kertas undi yg die buat tu abes. haih. lawak betul
dengan mak2 sekali pun main dengan permainan die.haha
dakwat kekal pun die apply dalam game die. 
jarak pengundi dgn tmpt pengundi pun die apply kan dalam game die.


pru13 najiha

dak jiha tlg potong cili padi, pakai spek sebab takut pedih mate.hehe

INIKALILAH!


May 03, 2013


Change ahead


Gain all knowledge. 
Know everything about two parties. 
Vote for our own good. 
1 more day to go. 
Be wise!
 

Manufacturing Girls

setelah sekian lama bersama sama sejak tahun 2009-2013
banyak yang telah kami lalui dan tempuhi bersama
gaduh besar..gaduh kecik..suka duka..kami tetap bersama
love them...









dont say any word! dont say any word!