June 15, 2012

third day internship

assalamualaikum...! hahaha kau ni takkan tiap kali lepas abes kerja mau update belog???
hahaha.tengah rajinnnnn! huhu :D
haaa today nothing much happen punnn.. geram jugakk.tapii rilek2..nnti banyak keje tak sempat kau nak siapkannn.huhu..

pagi dari pukul 9 sampai pukul 12 pagi ade seminar MPOB GSAS (Graduate students
Assistantship Scheme).dalam seminar tu pulak ade 6 orang presenter,semua memang excellent lah.sorang je lelaki,itu pun cina.cerita paling aku paham ialah breast cancer,yang lain dah detail pasal biochem..huu


petang pulak cari akak hasliyanti tade pulak kat bilik.ape lagi..lepak library sambung bace bukubuku doctor.syok pulak bace buku ni.banyak gile bende best.pastu balik.hope hari isnin, cik zul da ade.bole stat ape yang patut.

MPOB GSAS (Graduate Students Assistanship Scheme)

yang belah kanan da abes baca,left side i'll read them! haha

best gilee buku,tetibe nak jadi doktor! ;P



2 comments:

Faaizz d. Zul said...

tukar course la sem depan.
gi kuantan. haha.

EIT letih do. haih

hani adzmi said...

haaha. gile ke nk tuka kos?? haha

EIT kt cni mcm lepak je.hehe