February 03, 2011

running man

waaaa sumpah cerita ni besh sangat! kalau laa ade kat malaysia kan besh...
cerita ni dari korea. kalau korea kan semua comel2! hehe laki pon boleh jadi comel.haha.
running man ni variety show kat korea. ahli2 die semua permanent,but certain day dorang invite guest,artis2 jugak.ah seronok nye.tengok cite
ni banyak kali pon xpe.haha



haaa ni kim jong kook oppa~! he is a singer.body nak mantap je.tapi bile tengok die lari nak keja diorang takot gile! banyak gelaran die dapat dalam running man nih.
sparta koook! commander! bile die orang sebut name gelaran ni, bunyi mcm hulk pon ade.


haa ni laa ji hyo! die cam comel jugak tapi die xchildish sgt.haha.besh je kan.hehe.die rilek je maen keja2.xkesah da ngn image die.haha besh2.rase nak jadi artis plak.haha.aku banyak terpengaruh~!haha




haaa ni pon die running man! ni artis yang permanent.tapi tu lizzy kejap ade kejap xde.hehe.
waa besh2! nk join jugak! haa dari,dari sebelah kiri name die gwang soo die ni mcm blur je,tapi kelak suke kenakan org lain.hehe. beside gwang soo oppa, jae suk oppa,joong ki oppa,suk jin oppa,jong kook oppa,kat bwh pulak ji hyo unni,gary oppa,lizzy unni,las sekali haha oppa.lupe la surname dorang. sbb dorang asek panggil camtu je without surname.hehe



gamba ni plak salah satu game yang diorang maen.name game die 1:7. game ni maen die macam ni,mase ni joong ki yang kena tipu.dieorang tengah maen speedy quiz.sape jawab cepat die menang and tinggal yang belum jawab je.siape yang last die xdapat running ball.so diorang yang laen da dapat soalan quiz 1jam before game start.diorang plan nak kenakan joong ki sebab joong ki paling pandai antara diorang semua.so diorang hafal semua soalan n jawapan.kelaka gile



diorang ni semua kelaka gile! jae suk oppa ni mmg comedian,so ape die buat semua kelaka! haha.sebelah die pulak gwang soo oppa,die suke kenakan orang,suke2 die je cerita benda xbetul hehe sumpah kelaka,jong kook oppa plak mcm commander org bwh die pulak haha oppa ngn gary oppa.kelaka gile bile diorang kena marah dgn jong kook oppa.haha oppa ni plak suke berangan sorang2, die berlakon la. kelaka gile.gary oppa plak suke ji hyo unni diorang couple on monday.hehe

haiisshh! besh cerita ni. nk join!! nak2!!

haa kan da join da tuh. hahaha

2 comments:

Amanina said...

suka jong kook! hahhaha

hani adzmi said...

besh kan diee. tp die garang pulak. hehe